12 Mayıs 2015 Salı

Karneval "Karoku'yu Arıyorum"

Büyük bir zevkle seyrettiğim, tek bir anında dahi sıkılmadığım güzel mi güzel bir anime, Karneval. 

Biraz da olsa adının hakkını veren sizi eğlendiren ve aynı zamanda dostluğu, yardımlaşmayı anlatan bir anime. 

Olaylar Nai ve Gareki-kun'un etrafında şekilleniyor. Bu ikisinin bazı sebeplerden ötürü yolu kesişiyor ve işte tam da burada eğlence ve heyecan başlamış oluyor. 


Nai, onun için değerli olan birini, Karoku'yu arıyordur. Karoku'dan geriye kalan tek şey ise bir bilekliktir. Gareki ise, sevimli bir hırsızdır. 

Anime favori karakterim Yogi ve Gareki'ydi. Tabi ilk bakışta hepimiz ilgisini çekecekler. Yogi, sizi kendine o eğlenceli karakteriyle aşık edecek. Gareki, soğuk görünmesine karşı aslında içinde yatan yumuşak kalpli adam ile duygulandıracaktır. 

Bu anime için de tek dileğim, 2.sezonun bir an önce gelmesi. 

 
Anime Konusu: Nai, kendisi için çok önemli birini arıyordur. Elindeki tek ipucu ise ondan kalan bir bilekliktir. Gareki, geçimini sağlamak ve hayatta kalabilmek için hırsızlık yapmaktadır. İkisi tuhaf bir malikanede karşılaşırlar ve oradan birlikte kaçarlar. Güvenlik güçlerinden kaçarken bir trene binerler. Burada ise kendilerini hiç ummadıkları ve bir o kadar da tehlikeli bir olaya karışmış halde bulurlar. İşte tam o anda karşılarına ülkenin en güçlü savunma teşkilatı Circus çıkar...    
Anime Türü: Aksiyon, Fantastik, Mistik, Bilim-Kurgu, Shoujo   Yapım Yılı: 2013 Bölüm Sayısı: 13 /13 

2 yorum:

Neye Bakmıştınız?

Translate

Favori Kitap Alıntım ~

Bakın! Güneş, ilkbahar, çiçek dolu tarlalar, sabahleyin uyanıp şakıyan kuşlar, bulutlar, ağaçlar, doğa, özgürlük, yaşam, ne yazık ki hiçbiri benim değil artık!
Bir İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo

Toplam Tıklanma Sayısı