29 Haziran 2015 Pazartesi

Zankyou No Terror "Kim Bu Sfenks?"

Vovovovov en iyi animeleri sona bırakmışım. Ne kadar da iyi etmişim. Evet, şimdiki animemiz gene harika bir kurgu ile beni benden alan, izlemekten bu denli zevk aldım, ilk beşe girer dediğim çok güzel bir anime, Zankyou no Terror.

Bir anime 11 bölümde sizi büyüler ve etkisi altına alır mı? Cevap, evet. Özellikle manga uyarlamaları ile final tadını alamadığınız animeler oluyor değil mi? Bu animenin manga uyarlaması değil ve finali ile bile sizi hayrete düşürecek, "işte finalde animede budur arkadaş" dedirtecek.

Çok bir şey yazmak istemiyorum sadece gidin ve seyredin. Seyretmeyen bin pişman der ve yazıyı burada sonlandırırım.




Konusu : Alternatif bir gelecekte, Tokyo'nun büyük bölümü terörist bir saldırıdan dolayı yok olmuştur. Ve suçluların kimliğiyle ilgili tek ipucu internete yüklenmiş garip bir videodur. Bu gizemli ipucundan ötürü şaşkına dönen polis, halk arasında yayılan korkuyu önlemekte çaresizdir. 
Dünya bu trajediden sorumlu tutacağı bir suç dehasını ararken, iki gizemli genç -aslında var olmaması gereken- ustaca korkunç planlarını uygulamaktadırlar. Dokuz ve On İki isimleriyle dünyada yaşamaya lanetlenmiş bu iki genç, bir araya gelerek insanları rüyalarından uyandırmakta ve dünyaya doğrulttukları tetiği çekmekte kararlı Sfenks adlı gizli örgütü oluştururlar.
Türü : Psikolojik, Gerilim 
Bölüm Sayısı : 11/11
Yapım Yılı : 2014


Bilgiler türkanime, fotoğraf google'dan alıntıdır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Neye Bakmıştınız?

Translate

Favori Kitap Alıntım ~

Bakın! Güneş, ilkbahar, çiçek dolu tarlalar, sabahleyin uyanıp şakıyan kuşlar, bulutlar, ağaçlar, doğa, özgürlük, yaşam, ne yazık ki hiçbiri benim değil artık!
Bir İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo

Toplam Tıklanma Sayısı