29 Haziran 2015 Pazartesi

Anime // Sword Art Online

Animelere kaldığımız yerden devam. Uzun animelerden pek hoşlanmasam da sırf merakımdan açıp bakmıştım. 

En iyileri sona bıraktım diyerek kastettiğim bir anime de SAO'dur. Sadece ama sadece 1 bölümünde sıkılacağınız ki o bölüm geçiş bölümüydü, bir anime. 

Şiddetle tavsiyemdir. Hele aksiyon, oyun türündeki animeleri seviyorsanız hiç zaman kaybetmeyin. Yazacak pek bir şey yok. İzleyin izleyin pişman olmazsınız. 



Not : Kirito ♥ Asuna yaşasın. 


Konusu : 2022 yılında piyasaya sürülen Sword Art Online MMORPG oyunu, başa takılan bir alet aracılığıyla oyuncuları kendi dünyasına götürerek gerçek bir Role-Playing oyunu sunmaktadır.Oyuna katılan 10.000 oyuncu arasında olan Kirito da SAO dünyasına giriş yapmıştır. Fakat kısa sürede bütün oyuncular oyundan çıkış olmadığını fark ederler ve herkes bir anda geniş bir alana ışınlanır.Oyunun yapımcısının burada yaptığı açıklamaya göre oyundan çıkmanın tek yolu 100 katlı SAO dünyasını temizlemektir. Her katta bir boss bulunmaktadır ve 100. kattaki boss'u öldürebilen oyundan çıkabilecektir. Fakat oyunda sağlığı biten kişi gerçek hayatta da ölecek, ayrıca dışarıdan biri oyuncuların başındaki aleti çıkarmak isterse alet oyuncuları öldürecektir.Bütün oyuncular şaşkınlık içerisindeyken oyunlar konusunda tecrübeli olan Kirito oyunu kazanmayı kafasına koymuştur. 
Türü : Aksiyon, Macera, Fantazi, Oyun, Romantizm, ShounenBölüm Sayısı : 30/25Yapım Yılı : 2012
Bilgiler türkanime, fotoğraf google'dan alıntıdır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Neye Bakmıştınız?

Translate

Favori Kitap Alıntım ~

Bakın! Güneş, ilkbahar, çiçek dolu tarlalar, sabahleyin uyanıp şakıyan kuşlar, bulutlar, ağaçlar, doğa, özgürlük, yaşam, ne yazık ki hiçbiri benim değil artık!
Bir İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo

Toplam Tıklanma Sayısı