15 Temmuz 2015 Çarşamba

Anime // Ookami Shoujo to Kuro Ouji

İzlediğim shoujo türünde animelerin enlerinden biri, Ookami Shoujo to Kuro Ouji ile geldim. Mutlaka izlemelisin diyebileceğim güzel bir anime ki normalde bitmemiş animeleri takip etmem ama bu animeyi her hafta beklemiştim.



Kısaca, olay belli, soğuk erkek aptal kız -bu kız haddinden fazla aptal- ve kızın arkadaş edinme çabaları. Belli olmasına rağmen sizi kendine çeken bir anime.

Şimdi, kızımız arkadaşlarının sürekli sevgilisini anlatmasından sıkıldığı ve tabi kıskandığı için kendinin de bir sevgilisi olduğunu yalanını söyler. Yalanı ortaya çıkmasın diye yolda gördüğü yakışıklı bir erkeğin fotoğrafını çeker. Ne yazık ki fotoğrafını çektiği çocuk okulun popüler ve havalı çocuğudur. Herkesin peşinde koştuğu çocuk.  

Sata, böyle bir şey yaptığı için Erika'dan onun köpeği olmasını ister ve böylelikle yalanını ortaya çıkarmayacağını söyler. Eee kızımız da ağır aptal olduğundan kabul eder. Ve sonrası zorlu bir aşk. İzlemeniz tavsiye olunur.


Anime Türü : Komedi, Okul, Shoujo
Bölüm Sayısı : 12/12
Yapım Yılı : 2014
Konu : Hikaye, erkek arkadaşı olmamasına rağmen arkadaşlarına romantik maceralarını anlatan 16 yaşındaki gururlu kız Erika Shinohara'nın etrafında döner. Yakışıklı bir çocuğun gizlice fotoğrafını çekip erkek arkadaşı olduğunu iddia eder ama o çocuğun aslında okulunun prensi Kyouya Sata olduğu ortaya çıkar. Onu sahte erkek arkadaşı yapmaktan başka seçeneği yoktur. Sata nazik bir insan gibi görünür ama ne yazık ki aslen siyah kalpli bir sadisttir. Sata Erika'nın zayıflığından faydalanıp ona köpeği gibi davranır.


(Fotoğraflar google, anime bilgileri türkanime'den alıntıdır.)



1 yorum:

  1. Kız karakter klasikti. Erkek karakter ise havalıydı. Çerez bir anime olsa da güzeldi.

    YanıtlaSil

Neye Bakmıştınız?

Translate

Favori Kitap Alıntım ~

Bakın! Güneş, ilkbahar, çiçek dolu tarlalar, sabahleyin uyanıp şakıyan kuşlar, bulutlar, ağaçlar, doğa, özgürlük, yaşam, ne yazık ki hiçbiri benim değil artık!
Bir İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo

Toplam Tıklanma Sayısı