9 Ekim 2016 Pazar

Film // Train to Busan


Uzun zamandır karşıma çıkan ve Gong Yoo'nun merakla bakmayı istediğim filmi, Train to Busan. Çok fazla hakkında konuşuldu, çok fazla izleyen oldu, sürekli paylaşanlar filan. Zaten bunlar olmasa bile sırf Gong Yoo için bakabileceğim bir filmdi.
Film genel olarak güzeldi ama bence övdükleri kadar harika mıydı? Hayır. Yani bazı yerlerde mantık hataları filan vardı. Sonunu da pek sevemedim. Sonu çok oldu bittiye gelmiş gibiydi....
Her şeye rağmen gerçekten duygulandığım yerler vardı. Onları izlediğinizde anlayacağınıza eminim. Ayrıca küçük kızın oyunculuğu da hoştu, yaşına göre cidden iyiydi. 

Gong Yoo'da böyle bir rolde ilk izliyorum. Genelde baktığım yerlerde hep sevimi, şakası, tabiri caizse aptal gibi rollerde gördüğüm için buradaki rolü çok değişik geldi. Gong Yoo harikalığını görmek için bu filme bakın mutlaka. 


Ad : Train to Busan / Busanhaeng
Yönetmen : Yeon Sang-ho
Yazar : Park Joo-suk
Oyuncular : Gong Yoo, Kim Su-an, Ma Dong-seok, 
Jung Yu-mi, Ahn So-hee, Choi Woo-shik, Kim Eui-sung
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2016
Süre : 118 dakika
Ülke : Kore
Dil : Korece 
Konu : Güney Kore'yi etkisi altına almış bir virüs sırasında Seul'dan Busan'a hareket halindeki trendekilerin yaşam mücadelesi.




2 yorum:

  1. Büyüklerin ağlama rolü yapması itici geliyor ama küçük oyuncuların ağlama sahnesinde gözyaşlarımı tutamıyorum ya. Bu film de de küçük kızın sahnesi çok iyiydi. Bu arada oyuncu seçimleri çok iyi bence. (Y)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gong Yoo da çok güzel ağladı ama ya... Bencede güzel oyuncular seçmişler hele şu Bad Guys'daki adam,,, her yerde karşıma çıkar oldu ya dhgdhfghd

      Sil

Neye Bakmıştınız?

Translate

Favori Kitap Alıntım ~

Bakın! Güneş, ilkbahar, çiçek dolu tarlalar, sabahleyin uyanıp şakıyan kuşlar, bulutlar, ağaçlar, doğa, özgürlük, yaşam, ne yazık ki hiçbiri benim değil artık!
Bir İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo

Toplam Tıklanma Sayısı